Υλικά:
Μισό βιτάμ
1 φλυτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
2 φλυτζάνια αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
4 φακελάκια φρουί ζελέ φράουλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το Βιτάμ 1 λεπτό, βάζουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες, το μπέικιν και το αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να δέσει. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Φτιάχνουμε 2 φακελάκια φρουί ζελέ φράουλα και το ρίχνουμε πάνω στο κέικ όσο είναι ζεστό. Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Φτιάχνουμε πάλι άλλα 2 φακελάκια φρουί ζελέ και το ξαναρίχνουμε πάνω στο κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει 2 ώρες στο ψυγείο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έλλη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.