Υλικά:
1 πακέτο αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
1 πακέτο βούτυρο
4 αυγά
2 κούπες ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
Λίγο ξύσμα πορτοκάλι
Λίγη τρούφα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, μετά το ξύσμα και τέλος το αλεύρι λίγο λίγο και το γάλα. Όταν τελειώσουμε το χτύπημα ρίχνουμε την τρούφα και το βάζουμε σε φόρμα. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου για μια ώρα! Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Χριστίνα Υψηλάντη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.