1 κιλό κιμά (1/2 χοιρινό + 1/2 βοδινό)
1 πατάτα καθαρισμένη και τριμμένη
2 αυγά
Φρυγανιά ή μπαγιάτικο ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλλα
1 κουταλάκι Baking Powder
Λίγο Brandy
Μαϊντανό
1 κρεμμύδι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Πλάθουμε τους κεφτέδες στο μέγεθος που μας αρέσει και τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι ή για όσους κάνουν δίαιτα τους ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Φιλίππου Τασούλα και την ευχαριστούμε πολύ.