250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 φρυγανιές
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Λίγο αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα:
2 ντομάτες
Λίγο κρασί
1 ξύλο κανέλας
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τα σκόρδα και μουσκεύουμε τις φρυγανιές σε 1 φλυτζανάκι του καφέ νερό. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τον κιμά με τα ψιλοκομμένα υλικά μας, τις φρυγανιές, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε, αλευρώνουμε και αραδιάζουμε τα κεφτεδάκια σε αντικολλητικό χαρτί και τα ξεροψήνουμε στο φούρνο. Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, λίγο κρασάκι, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε να γίνουν σάλτσα. Μόλις ψηθούν τα κεφτεδάκια μας τα βάζουμε να πάρουν μια βράση στη σάλτσα και τα σερβίρουμε με πουρέ ή ρύζι.