1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 1/2 φλιτζάνια ψίχα ψωμιού
5 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
4 κρεμμύδια ξερά
Λίγο βούτυρο
Κύμινο, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και τρίβουμε στον τρίφτη 2 κρεμμύδια. Σε ένα μπωλ βάζουμε τον κιμά, τα τριμμένα κρεμμύδια, την ψίχα του ψωμιού (μουσκεμένη και στυμμένη), 2 αυγά, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε κεφτέδες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα υπόλοιπα δύο κρεμμύδια. Σε ένα ταψί στρώνουμε τις ροδέλες των κρεμμυδιών και από πάνω βάζουμε τους κεφτέδες. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα 3 αυγά που απέμειναν, το γάλα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε με αυτά το ψημένο φαγητό μας και το ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθούν και τα αυγά.