1/2 κιλό κιμά
2 κρεμμύδια
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
2 σκελίδες σκόρδο
1 αυγό
Λίγο ξύδι
Δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλεύρι
Σ’ ένα μπωλ μουλιάζουμε το μπαγιάτικο ψωμί με λίγο νερό και το στίβουμε καλά. Σ’ ένα άλλο μπωλ βάζουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα ψιλοκομμένα, λίγο λάδι, το ψωμί σε τρίμματα και το αυγό και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και δυόσμο και τα ανακατεύουμε ξανά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μικρά μπαλάκια κι αν θέλουμε για να τηγανιστούν πιο εύκολα τα πιέζουμε ελαφρά ανάμεσα σε δυο δάχτυλα ώστε να μην είναι εντελώς στρογγυλά. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο γυρίζοντάς τα και απ’ την άλλη πλευρά για να ροδοψηθούν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το επιπλέον λάδι και τα σερβίρουμε.