Υλικά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο
1 κούπα γάλα 0%
2 κύβους βοδινού
120 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε τον κιμά, την φρυγανιά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε το μείγμα αυτό σε κεφτεδάκια. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε 6 κούπες νερό, τους 2 κύβους και βράζουμε μέχρι αυτοί να λιώσουν. Ενώ ο ζωμός βράζει ρίχνουμε μέσα ένα ένα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά. Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.