1 1/2 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 κούπα σκληροτύρι τριμμένο
6 αυγά
200γρ. βούτυρο
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πρέζα θυμάρι
1 πρέζα κανέλα
Τριμμένη φρυγανιά (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξερά κρεμμύδια. Τα σωτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε λίγο νερό το σπανάκι και το στραγγίζουμε-στύβουμε καλά. Αναμειγνύουμε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε το σκληροτύρι, την κανέλα, το θυμάρι και
τέλος χτυπημένα τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας και ρίχνουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά αν αυτό χρειάζεται. Στρώνουμε σε ταψί αντικολλητικό χαρτί και πάνω του βάζουμε κουταλιές ή κεφτεδάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε υγιεινά κεφτεδάκια σπανακιού.