Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
200γρ. βιολογική σόγια
150γρ. βρώμη
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 καρότα τριμμένα
2 κ.σ. μουστάρδα
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
100γρ. φρυγανιά
1 πιπεριά κόκκινη τριμμένη
1 ντομάτα τριμμένη
2 κολοκυθάκια τριμμένα
Λίγο μαϊντανό
Πάπρικα
Καυτερό
Λίγο αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι
Μουλιάζουμε τη σόγια σε 600γρ. νερό και αφού φουσκώσει την στραγγίζουμε. Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα μας τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο το μείγμα για μία ώρα να σταθεί. Κατόπιν πλάθουμε κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σε αυτό τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας. Όταν τηγανιστούν τα αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το πολύ λάδι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!