Υλικά:
1/2 κιλό κιμάς μόσχου
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 αυγό
Ψίχα ψωμιού
Βασιλικός
Δυόσμος
Σέλινο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι, ώσπου να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Πασπαλίζετε με κεφαλοτύρι και τα σερβίρετε ζεστά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.