Υλικά για τα κεφτεδάκια:
1 κιλό κιμά
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά
1/4 ματσάκι μαϊντανό
3 αυγά
2 κρεμμύδια
Λίγο κύμινο
Λίγο δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
Προαιρετικά τυρί
Υλικά για τη σάλτσα:
Σάλτσα ντομάτας
Μαϊντανό
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τη σάλτσα να ετοιμάζεται. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το δυόσμο. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, άμα θέλουμε βάζουμε και τυρί και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Αφού έχει βράσει λίγο η σάλτσα προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε για μισή ώρα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Λ. και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.