Υλικά:
3/4 κιλού κιμά μοσχαρίσιο άπαχο
1/2 κούπα γάλα 0%
6 πατάτες
2 αυγά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι. Σε ένα μπωλ, ρίχνουμε τις λιωμένες πατάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.