Υλικά:
1 κιλό καλαμαράκια
5 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο σκόρδο
Αλεύρι όσο πάρει
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα καλαμάρια, το σκόρδο πολτοποιημένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια περασμένα από το μούλτι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε προσθέτοντας αλεύρι μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα σφιχτό που να πλάθεται. Ττηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο και όταν ροδίσουν οι κεφτέδες από καλαμάρι τους αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.