Υλικά:
1/2 κούπα λιωμένο βούτυρο
1/2 κούπα καυτερό κέτσαπ
2 κουταλιές λευκό ξύδι
2 κουταλάκια worcestershire σως
2-6 σταγόνες ταμπάσκο
Λίγο ξηρό σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί να αναμειχθούν καλά και η καυτερή σάλτσα μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε. Εάν θέλουμε μπορούμε να την φυλάξουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 20-30 ημέρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.