500 γρ. Ταλιολίνι (ονομασία ζυμαρικού)
4 κουτ. σούπας βούτυρο
100γρ. χαλούμι (κυπριακό τυρί) ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά μικρή καυτερή
Πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε στο βούτυρο την πιπεριά, το χαλούμι και το δυόσμο. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα (al dente), τα βγάζετε και τα στραγγίζετε. Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα μακαρόνια ρίχνετε το περιεχόμενο του τηγανιού και προσθέτετε τα μακαρόνια. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως, τρίβοντας από πάνω φρέσκο μαύρο πιπέρι.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.