Υλικά:
1 κιλό κατσίκι
2 κρεμμύδια
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μέλι
Δίκταμο, ρίγανη, θυμάρι
Εκτέλεση:
Συνταγή από την Κρήτη.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι. Αφού κάψει, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια το κρέας μέχρι να ροδίσει. Αφού ροδίσει ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί με νερό να το σκεπάσει και το αφήνουμε να βράσει για δύο ώρες περίπου.
Σερβίρεται με ξεροψημένες τηγανητές πατάτες.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Βασίλης Σωκιανός, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.