2 κιλά κατσικίσιο κρέας κομμένο σε κομμάτια
2 κιλά αντεράκια γάλακτος
2 ντομάτες χοντροκομμένες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 ποτήρι λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια από το κατσικάκι και τα βάζουμε σε μεταλλική σούβλα. Τα τυλίγουμε με αντεράκια γάλακτος (όπως το κοκορέτσι). Κατόπιν αφαιρούμε προσεκτικά την μεταλλική σούβλα και το τοποθετούμε φτιάχνοντας κουλούρα στο γιουβέτσι μας. Προσθέτουμε τις ντομάτες χοντροκομμένες και τα κρεμμύδια χοντροκομμένα και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε το γιουβέτσι μας και ψήνουμε για δυο ώρες στους 200 βαθμούς.
Την συνταγή αυτή μας την έδωσαν οι κατασκευαστές και έμποροι κεραμικών πυρίμαχων σκευών μαγειρικής στην Κοιλάδα των Τεμπών, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!