Υλικά:
1 1/2 κιλό κατσικάκι
1/2 κιλό ντομάτες
2 κρεμμύδια ξερά
1 ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά και κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Μόλις ροδίσουν ελαφρά ρίχνουμε μέσα το κρέας και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τις ντομάτες τριμμένες. Βράζουμε το φαγητό μας με σκεπασμένη την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.