Για να μη καθαρίζετε τον φούρνο μετά από κάθε φαγητό που φτιάχνετε, είτε από αλμυρό είτε από γλυκό, βάλτε χοντρό αλάτι σε ένα ταψί στην τελευταία σχάρα της κουζίνας σας. Θα γλυτώσετε πολύ χρόνο στο καθάρισμα.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Βασσάλου Μαρία, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.