Για να μην είναι το καθάρισμα των ψαριών μαρτύριο από τα λέπια, βυθίζουμε τα ψάρια σε λεκάνη με νερό ή στο νεροχύτη μας με αρκετό νερό μέσα και τα τρίβουμε με το μαχαίρι ενόσω είναι ολόκληρα μέσα στο νερό. Με αυτό τον τρόπο, τα λέπια δεν πετάγονται έξω από το νερό και δεν πασαλείβεται ΟΛΗ η κουζίνα μας!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αναστασία, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.