Υλικά:
1 κιλό κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
5 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 ντομάτες πολτοποιημένες
6-7 κόκκους μπαχάρι
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, βάζεις το λάδι και τα κρεμμύδια και τα σοτάρεις καλά. Προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζεις το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αν τα κάστανα κρατάνε μπορείς να ρίξεις λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να διαλύσουν.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Καλαϊτζάκη Βιβή και την ευχαριστούμε πολύ.
Γνωρίστε την ταβέρνα της Βιβής, «Βεγγέρα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.