Υλικά:
1 συσκευασία ζύμη για κρουασάν Belbake
24 κυβάκια κασέρι
Εκτέλεση:
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε πάνω του μια συσκευασία έτοιμης ζύμης για κρουασάν και χωρίζουμε τα τρίγωνα. Κόβουμε το κάθε τρίγωνο στα 4 και σε κάθε μικρό τρίγωνο βάζουμε ένα κυβάκι κασέρι. Διπλώνουμε και τυλίγουμε τον κύβο πολύ καλά με την ζύμη κρουασάν. Ψήνουμε τα κασεροπιτάκια στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Και για μπίρα, και για ούζο, και για κρασί και για ορεκτικό και για σνακ και για τη λιγουρίτσα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.