1/2 κιλό καρυδόψιχα αλεσμένη
1 νεροπότηρο φρυγανιά τριμμένη
4 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλάκια κανέλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
2 κουταλάκια κονιάκ ή λικέρ
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τα καρύδια, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα του πορτοκαλιού και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα κυλάμε μέσα σε άχνη ζάχαρη έτσι ώστε να τα καλύψει πλήρως και τα καρυδάκια μας είναι έτοιμα. Εάν θέλουμε τα βάζουμε μέσα σε χάρτινες φορμίτσες για σοκολατάκια ή σε μικρά τετράγωνα από αλουμινόχαρτο που έχουμε κόψει ώστε να τα προσφέρουμε πιο εύκολα.