4 λάιμ
100ml γρεναδίνη (γλυκό ποτό μη αλκοολούχο)
6 φύλλα ζελατίνης
Λίγες σταγόνες σοκολάτας
Πλένουμε σχολαστικά τα λάιμ και τα σκουπίζουμε. Τα κόβουμε κατά μήκος και με ένα κουτάλι αδειάζουμε την σάρκα τους σε ένα σουρωτήρι (κρατάμε τις “βαρκούλες” της φλούδας). Στερεώνουμε το σουρωτήρι σε μπωλ και με ένα κουτάλι πατάμε να βγει ο χυμός του πολτού. Προσθέτουμε 600ml νερό και την γρεναδίνη και βάζουμε το μείγμα μας να βράσει. Τότε απομακρύνουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνης ανακατεύοντας καλά. Αφήνουμε να χλιάνει λίγο. Γεμίζουμε τις βαρκούλες των λάιμ με το μείγμα μας και τις μεταφέρουμε προσεκτικά στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Κόβουμε κατόπιν κάθε βαρκούλα στα δύο κατά μήκος και διακοσμούμε με τις σταγόνες σοκολάτας. Σερβίρουμε και φέρνουμε το “καλοκαίρι” σπίτι μας όποια κι αν είναι η εποχή που διανύουμε!