Υλικά:
1/2 κιλό καρότα
1 μικρό φοινόκιο
4 κουταλιές κριμ τσίζ
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι, πάπρικα
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το φοινόκιο και τη σκελίδα του σκόρδου, καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ένα λίτρο νερό, ρίχνουμε τα λαχανικά μας και αλάτι και βράζουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να γίνουν. Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τη σούπα μας και προσθέτουμε πάπρικα και το κριμ τσίζ και τα δουλεύουμε να γίνει η σούπα μας λεία και ομοιόμορφη. Σερβίρουμε την καροτόσουπα ντελούξ και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.