Υλικά:
6 καρότα
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και λεπτοκομμένα
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα καρότα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη έτσι ώστε να γίνουν μακρόστενα κομματάκια. Σε ένα μπωλάκι βάζουμε το καρότο και το αμύγδαλο, ανακατεύοντάς το για να πάει παντού. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη μαγιονέζα, ανακατεύοντας έτσι ώστε να αναμειχθούν καλά όλα μας τα υλικά. Επειδή το μέγεθος των καρότων ποικίλει χρησιμοποιούμε τόση μαγιονέζα ώστε ναι μεν να υπάρχει παντού αλλά όχι να είναι σε περίσσεια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.