Υλικά:
Μακαρόνια
Βούτυρο
Μπέικον
Μανιτάρια
Γάλα Νουνού ή κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και βάζουμε λίγο βούτυρο. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε μπέικον και μανιτάρια. Μετά ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και γάλα Νουνού ή κρέμα γάλακτος (άμα δεν έχουμε) και τα αφήνουμε μέχρι να δέσει η κρέμα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοσό από την Σκόπελο, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.