1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 σακουλάκι μακαρόνια βίδες
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για 15 λεπτά. Όσο βράζουν τα μακαρόνια ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Πως φτιάχνουμε τη σάλτσα; Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Έπειτα ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο μπέικον. Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε σιγά σιγά τη κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε 2 λεπτά να τηγανιστούν και μετά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει. Το φαγητό είναι έτοιμο!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελευθερία Κοντούλη και την ευχαριστούμε πολύ.