1 πακέτο μακαρόνια (500γρ.)
3-4 λωρίδες μπέικον
1 κρέμα γάλακτος
4 αυγά
1 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένο + λίγο για πασπάλισμα
4 κουταλιές βούτυρο
Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις φέτες μπέικον και τις ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές. Κόβουμε το μπέικον σε τετράγωνα κομματάκια.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα.
Βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν αλ ντέντε και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα, ανάβουμε το μάτι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά ώστε τα ζυμαρικά μας να έχουν σάλτσα παντού. Ρίχνουμε πιπέρι και αφού δοκιμάσουμε, αλάτι εάν χρειάζεται. Σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζουμε με το μπέικον, την παρμεζάνα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως!