Υλικά:
Σαλάμι μπύρας σε στρογγυλές φέτες
Εκτέλεση:
Με ένα μεταλλικό κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς κόβουμε μία μία τις φέτες του σαλαμιού και με αυτό γαρνίρουμε φαγητά και πιατέλες. Εάν δεν έχουμε κουπ πατ κόβουμε το σαλάμι με πολύ κοφτερό μυτερό μαχαίρι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.