Υλικά:
Κέτσαπ
Εκτέλεση:
Στην πιατέλα που θέλουμε να κάνουμε τις καρδούλες φτιάχνουμε δύο εφαπτόμενες τελίτσες με κέτσαπ. Με μια μυτερή οδοντογλυφίδα πιάνουμε την δεξιά τελίτσα και την φέρνουμε να συνεχιστεί προς τα αριστερά. Με την οδοντογλυφίδα πάλι, παίρνουμε την αριστερή τελίτσα και την συνεχίζουμε προς τα δεξιά. Τελειοποιούμε την μυτούλα. Έτσι σχηματίζεται μια κατακόκκινη καρδούλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.