1 συσκευασία ζύμη κρουασάν Belbake
Καραμέλες μαλακές
Όταν λέω καραμέλες μαλακές δεν εννοώ τα ζελεδάκια αλλά τις καραμέλες που όταν τις δαγκώσω υποχωρούν χωρίς να σπάνε και γίνονται κάτι σαν σκληρή τσίχλα. Συνήθως βάζω γεύση σοκολάτα, καφέ, μαστίχα, βουτύρου κτλ.
Λοιπόν, στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, Ανοίγουμε τη ζύμη, κόβουμε τα κομμάτια που είναι ήδη διάτρητα και τα κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα ανάλογα με το πόσα κομμάτια και σε τι μέγεθος τα θέλουμε. Κόβουμε και τις καραμέλες αν είναι πολύ μεγάλες και δεν χωράνε στα μικρά τρίγωνα. Γεμίζουμε το κάθε τρίγωνο με καραμέλα και τυλίγουμε πολύ προσεκτικά γιατί η καραμέλα είναι ύπουλη και χύνεται εύκολα απ΄ έξω. Πιέζουμε και πλάθουμε στρογγυλά (σαν κεφτεδάκια) τα μπαλάκια για να κρατήσουν την καραμέλα μέσα. Φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσουν. Εάν σας βγει λίγη καραμέλα έξω, μην στεναχωρηθείτε, είναι η πιο νόστιμη!