Υλικά:
6 μήλα
1/2 κιλό μαλακές καραμέλες
2 κουταλιές νερό
Εκτέλεση:
Πλένουμε σχολαστικά τα μήλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν εντελώς. Στη συνέχεια τα τρυπάμε από το κάτω μέρος τους μέχρι τη μέση με ξυλάκια παγωτού. Σε μπεν μαρί βάζουμε το νερό και τις καραμέλες και τις αφήνουμε ανακατεύοντας να λιώσουν. Βουτάμε τα μήλα και τα περιστρέφουμε ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές τους. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε λαδόκολλα ή βάζοντάς τα να στέκονται όρθια. Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για να σκληρύνει η καραμέλα τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.