Υλικά:
Κρεμμύδια
Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ακολουθούμε τα βήματα της τεχνικής «Πως καραμελώνω τα κρεμμύδια» και πέντε λεπτά πριν σβήσουμε το μάτι της κουζίνας, προσθέτουμε αλάτι και λίγο ξύδι μπαλσάμικο ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε στη συνταγή που επιθυμούμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.