Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Κρεμμύδια
Βούτυρο
Πιπέρι
Μαύρη ζάχαρη
Ξύδι
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια μας όπως τα κόβουμε για τη χωριάτικη σαλάτα. σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και το ανεβάζουμε στη φωτιά να κάψει. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και περιμένουμε να τσιγαριστούν, ανακατεύοντας που και που. Προσθέτουμε πιπεράκι μόλις αρχίσουν τα κρεμμύδια μας να γυαλίζουν και λίγη μαύρη ζάχαρη ανακατεύοντας πολύ καλά. Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά τα σβήνουμε με λίγο ξύδι και είναι έτοιμα.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!