Υλικά:
1 λίτρο γάλα
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα μας. προσθέτουμε τη ζάχαρη και στη συνέχεια τη σόδα. Μετριάζουμε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για μιάμιση με δύο ώρες. Φυλάμε τη καραμέλα γάλακτος σε αποστειρωμένο βάζο στο ψυγείο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.