Υλικά:
50ml καφέ εσπρέσσο
160ml γάλα
Ζάχαρη ή στέβια
Κακάο
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τον καφέ μας πολύ δυνατό και τον διατηρούμε ζεστό έχοντας ρίξει μέσα του όση ζάχαρη ή στέβια επιθυμούμε. Ζεσταίνουμε το γάλα μας καλά. Τη μισή του ποσότητα την χτυπάμε με το μιξεράκι του φραπέ να γίνει αφρόγαλα. Στο φλυτζάνι μας ρίχνουμε τον καφέ, κατόπιν το ζεστό γάλα και τέλος το αφρόγαλα. Πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και απολαμβάνουμε!
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.