Υλικά:
Κάπαρη
Ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε κάπαρη και αλάτι και το αφήνουμε να στραγγίξει για μία βδομάδα. Δοκιμάζουμε και αν έχει αποκτήσει την χαρακτηριστική γλυκιά γεύση της κάπαρης, την βάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο και τη σκεπάζουμε με ξύδι. Αν δεν είναι έτοιμη την αφήνουμε για 1-2 μέρες ακόμη με το αλάτι της.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.