1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
24 χοντρά τετραγωνάκια τυρί τσένταρ
24 κρακεράκια
Λίγο κρημ τσιζ (τυρί κρέμα)
6 ντοματάκια Σαντορίνης ή τσέρυ
2 κουταλιές ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κρόκο αυγού
Λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τον κιμά, αλάτι, πιπέρι, το αυγό και το κρεμμύδι. Τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια (για ευκολία μας ας είναι κάπως πεπλατισμένα στο πάνω και κάτω μέρος τους), τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν το περιττό λάδι σε απορροφητικό χαρτί. Απλώνουμε τα κρακεράκια μέσα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Πάνω τους απλώνουμε λίγο τυρί κρέμα και στη συνέχεια τα κεφτεδάκια. Πάνω τους βάζουμε ένα τετραγωνάκι τυρί τσένταρ και μια ροδέλα από ντοματάκι. Ψήνουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και στη συνέχεια στολίζουμε τα καναπεδάκια τσίζμπεργκερ σε πιατέλα και τα προσφέρουμε για να τα απολαύσουμε μαζί με τους καλεσμένους μας.