1 πακέτο λεπτά αλμυρά μπισκότα για καναπεδάκια
8 αυγά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
200γρ. μαγιονέζα Hellmann’s
1 καυτερή πιπεριά
Λίγο άνηθο
Πιπέρι καγιέν
Αλάτι
Βράζουμε τα αυγά, τα ξεφλουδίζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε επίσης τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την καυτερή πιπεριά και τον άνηθο. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε τα αυγά με τη μαγιονέζα, την καυτερή πιπεριά και τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε και λίγο αλάτι. Κρατάμε το μίγμα μας στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρουμε τα καναπεδάκια μας. Πριν τα σερβίρουμε απλώνουμε το μείγμα του πικάντικου αυγού πάνω στα αλμυρά λεπτά μπισκότα για καναπεδάκια, πασπαλίζουμε με ελάχιστο πιπέρι καγιέν, τον άνηθο και σερβίρουμε.