Υλικά:
Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια)
Τυρί τσένταρ κομμένο σε λεπτές φέτες
Τυρί κρέμα (philadelphia)
Υλικά για τη διακόσμηση:
Κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης (ψημένη ή κονσέρβας)
Ζαμπόν
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ελαφρά τις φρυγανιές με το τυρί κρέμα. Κόβουμε τις φέτες του τσένταρ στο μέγεθος της φρυγανιάς. Σε κάθε μία φρυγανιά βάζουμε από μία φέτα τσένταρ και διακοσμούμε ως εξής: Κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες την πιπεριά και το ζαμπόν. Τοποθετούμε αυτές τις λωρίδες στις δύο άκρες από το καναπεδάκι. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα τοποθετημένα έτσι ώστε να δημιουργούν όμορφο σχέδιο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.