16 κράκερ για καναπέ
1 κεφάλι (200γρ.) τυρί μπρι
2 κουταλιές μέλι ή μαρμελάδα σύκο ή μαρμελάδα ντομάτα
2 κουταλιές μουστάρδα
Λίγες μαύρες ελιές
Μαυροσούσαμο
Κόβουμε το μπρι στα 8 (σαν πίτσα) και στη συνέχεια κόβουμε στα δύο το κάθε κομμάτι έτσι ώστε να πάρουμε 16 κομμάτια τυριού. Στα μισά κομμάτια μπρι αλείφουμε μέλι και στα άλλα μισά μουστάρδα. Τα βάζουμε με την πλευρά που έχουν το μέλι να ακουμπήσουν στο κέντρο του κράκερ και πιέζουμε ελαφρά να κολλήσει. Κόβουμε σε τριγωνικά κομματάκια τις μαύρες ελιές και τα τοποθετούμε στο παχύ μέρος του τυριού σαν παπιγιόν. Ακριβώς από κάτω του μπήγουμε μερικά μαυροσούσαμα και τα καναπεδάκια μας με σμόκιν και επισημότητα είναι έτοιμα να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους μας με την εμφάνιση και με την γεύση τους!