Υλικά:
Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια)
Φρέσκο βούτυρο πρόβειο (τύπου Κερκύρας)
Ροκφόρ (ή μπλου τσιζ blue cheese)
Ένα μικρό βαζάκι μαύρο χαβιάρι
Εκτέλεση:
Σε ένα πιατάκι πατάμε με το πιρούνι να λιώσει το ροκφόρ και προσθέτουμε την μισή (από το ροκφόρ) ποσότητα φρέσκο βούτυρο. Τα λιώνουμε καλά και με το μείγμα αλείφουμε τις φρυγανιές. Από πάνω τους αφήνουμε να πέσουν λίγες μπαλίτσες χαβιάρι ή φτιάχνουμε σχεδιάκια με αυτές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.