Υλικά:
12-15 φετούλες ψωμί μπαγκέτας ή έτοιμη βάση για καναπεδάκια
150γρ. τυρί ροκφόρ περίπου
12-15 “πεταλούδες” ψίχας καρυδιού
Λίγο μέλι
Εκτέλεση:
Αν χρησιμοποιούμε ψωμί το φρυγανίζουμε να πάρει χρυσοκάστανο χρώμα. Κόβουμε το ροκφόρ σε πολύ λεπτές φετούλες και τις απλώνουμε πάνω στα καναπεδάκια. Βάζουμε σε κάθε καναπεδάκι καρύδι, ρίχνουμε λίγο μέλι από πάνω πριν σερβίρουμε, και απολαμβάνουμε μια έκρηξη γεύσεων σε καναπεδάκι!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.