150γρ. γαύρο μαρινάτο
1 μπαγκέτα ψωμί
4 μέτριες ντομάτες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε την μπαγκέτα μας κατά μήκος στα δύο. Προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου μας και την ψήνουμε και από τις δύο πλευρές της. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό. Κόβουμε τις δύο ντομάτες σε πολύ λεπτές φετούλες. Τις άλλες δύο τις κόβουμε στη μέση και τις τρίβουμε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί μας πετώντας τις φλούδες τους. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελάχιστα. Πάνω στην ποτισμένη με χυμό ντομάτας μπαγκέτα μας στρώνουμε τις φετούλες της ντομάτας, πασπαλίζουμε με κρεμμυδάκι και μαϊντανό, αλατίζουμε ελαφρά και στρώνουμε όμορφα πάνω τον μαρινάτο γαύρο μας. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε. Ιδανικό για μεζεδάκι ώστε να συντροφέψει το ποτό μας.