Υλικά:
1 πακέτο λεπτά αλμυρά μπισκότα για καναπεδάκια
8 φέτες ζαμπόν
1 φλιτζάνι cream cheese
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmann’s
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κρεμμύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Στο multi ή στο blender πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να στραγγίξει λίγο τα υγρά του. Προσθέτουμε ζαμπόν με την κρέμα τυριού, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε ξανά. Διατηρούμε τη κρέμα από ζαμπόν στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε τα καναπεδάκια μας. Απλώνουμε τη κρέμα ζαμπόν με κορνέ ή την αλείφουμε πάνω στα αλμυρά μπισκότα για καναπεδάκια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.