Υλικά:
Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια) ή κρακεράκια
Αυγά
Μαγιονέζα
Κάπαρη
Κόκκινη πιπεριά φλωρίνης (ψημένη ή κονσέρβας)
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε τα αυγά. Πρέπει να είναι σφιχτά. Με τον ειδικό κόφτη τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλείφουμε τις φρυγανιές με μαγιονέζα. Σε κάθε φρυγανιά βάζουμε και μια ροδέλα αυγό και πάνω του βάζουμε μια κάπαρη. Διακοσμούμε με την κόκκινη πιπεριά που έχουμε κόψει σε πολύ λεπτές λωρίδες και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.