Υλικά:
Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια)
Αλμυρά ψημένα αμύγδαλα
Φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας
Ελιές γεμιστές με πιπεριά
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα αμύγδαλα στα δύο ή στα τέσσερα κατά μήκος. Αλείφουμε ελαφρά τις φρυγανιές με το φρέσκο βούτυρο. Τοποθετούμε πάνω τους τα κομμένα αμύγδαλα ώστε να θυμίζουν πέταλα λουλουδιού. Στο κέντρο τους βάζουμε μια φέτα από τις ελιές που έχουμε σε ροδέλες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.