2 μεγάλα αγγούρια
200γρ. τυρί φέτα
2 κουταλιές τυρί κρέμα
2-3 λιαστές ντομάτες
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
Φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ενυδατώνουμε (εάν χρειάζεται) τις λιαστές ντομάτες. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη και την δουλεύουμε για λίγο με το τυρί κρέμα. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο και αναμειγνύουμε μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα. Κόβουμε σε κομματάκια τις λιαστές ντομάτες. Καθαρίζουμε ριγέ και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγούρια μας. Βάζουμε ένα κουταλάκι σε κάθε ροδέλα από το μείγμα των τυριών και πάνω του στολίζουμε κομματάκια λιαστής ντομάτας και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Τοποθετούμε τα καναπεδάκια μας σε πιατέλα και σερβίρουμε.