4 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κούπα τριμμένα ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
1 πρέζα αλάτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα αντικολλητικό χαρτί και το στρώνουμε πάνω σε ένα ταψί. Κόβουμε το κολοκύθι σε λεπτές ροδέλες 5-7 χιλιοστών. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις ροδέλες του κολοκυθιού με το ελαιόλαδο. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε την παρμεζάνα, τα ψίχουλα, το αλάτι και λίγο πιπέρι. Παίρνουμε μία μία τις ροδέλες του κολοκυθιού και τις βουτάμε μέσα στο μείγμα της παρμεζάνας ώστε να τα επικαλύψει. Βοηθάμε πιέζοντας να κολλήσει στην επιφάνεια του κολοκυθιού το μείγμα της παρμεζάνας και τα τοποθετούμε ένα ένα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίσουν για μισή περίπου ώρα στους 200 βαθμούς. Σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστά.